In de media

In de Media

City Cheques: voordelig winkelen in Helmond

HELMOND – Ruim twintig ondernemers in het centrum van Helmond gaan werken met City Cheques. Dat zijn kortingsbonnen waarmee klanten een jaar lang kunnen profiteren van aanbiedingen in onder meer winkels, restaurants en theaters.

Uit Eindhovens Dagblad van 18-12-2017 | Lees artikel >>

Eerste City Cheques Sliedrecht uitgereikt aan ondernemers

SLIEDRECHT – Wethouder Hans Tanis (SGP-ChristenUnie) van Economische Zaken heeft maandag 4 december 2017 aan het eind van de middag op de Kerkbuurt de eerste City Cheques Sliedrecht symbolisch overhandigd aan een aantal ondernemers.

Uit Sliedrecht24 van 04-12-2017 | Lees artikel >>

Winkelen is beleven!

HILLEGOM – City Manager Klaas Slootweg en Kick Smit introduceerden op vrijdag 4 augustus City Cheques.
Slootweg: “Speciaal voor u hebben de ondernemers uit het centrum van Hillegom dit handzame gidsje boordevol aanbiedingen voor u samengesteld!

Uit NieuwsVanHier van 10-08-2017 | Lees artikel >>

Ook Reisburo Kijne heeft City Cheques!

VLAARDINGEN – Ook wij doen mee met de City Cheques Vlaardingen! Deze zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven in Vlaardingen. Ze zijn geldig tot en met augustus 2018. Wij zien u graag,  De meiden van Kijne!

Uit Vlaardingen24 van 10-08-2017 | Lees artikel >>

City Cheques Enkhuizen voor extra traffic in de winkel

ENKHUIZEN – Onlangs is ‘City Cheques Enkhuizen’ beschikbaar gesteld aan inwoners, belangstellenden en toeristen. Zo’n 22 ondernemers uit verschillende branches hebben de krachten gebundeld in City Cheques Enkhuizen. Enkhuizen is 14e uitgave van het City Cheques in 2017. In 2016 was er ook een editie in Hoorn met 22 bedrijven. Deze cheques waren geldig tot en met februari 2017.

Uit Westfriesland in bedrijf van 01-06-2017 | Lees artikel >>

Maak kans op één van de vier geheel verzorgde borrels voor 10 personen!

Lever je ingevulde City Cheque in bij onze brasserie en maak kans op één van de vier geheel verzorgde borrels voor 10 personen! Je kunt de City Cheque van Fort aan de Klop het hele jaar door bij ons inleveren. Vier keer per jaar trekken we een winnaar uit de ingeleverde cheques. De eerste winnaar is al bekend gemaakt (gefeliciteerd!), en half augustus maken we de tweede winnaar bekend. De prijs is niet mis: een volledig verzorgde borrel voor 10 personen. Als je gewonnen hebt zullen we je uiteraard persoonlijk berichten.

City Cheques Haren

HAREN – Ondernemers uit de gemeente Haren hebben een Chequeboek samengesteld. Onder de naam “City Cheques Haren” ontvangen consumenten veel voordeel bij deze ondernemers. Zij laten u graag zo voordelig mogelijk kennismaken met hun producten. De cheques zijn verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers.

Deelnemers: Gemeente Haren, Ondernemend Haren, Dorpsfonds Haren, ’t Clockhuys, Poggibonsi, Lunchroom & Delicatessen Le Stelle, Banketbakkerij Rodenburg, Pearl Opticiens, Lisa Lisa, At Home, Etos, Van Waesberge, Treatment Company, Marcel Kuipers Bloembinderij, Scholma Woonflair, Annet Philip art of hair, Studio Energy, Bakkerij Haafs, Foto & Lijst, Molenkamp Schoenen, Fietsshop Haren, Palthe Stoomerij en Mijn Tafel.

Uit Het Harener Weekblad van 28-11-2016 | Lees artikel >>

City Cheques ook in Leerdam

LEERDAM – Wethouder Wim van der Leij ontvangt het eerste exemplaar van City Cheques Leerdam. In vele plaatsen in Nederland worden de City Cheques uitgegeven door ondernemers en sinds vorige week zijn ze ook bij de Leerdamse ondernemers te verkrijgen. City Cheques zijn een leuke manier om ruchtbaarheid te geven aan de diversiteit van ons winkelaanbod en de vele glasgalerieën in Leerdam.

Van Gemeentelijke Website Leerdam van 02-11-2016 | Lees artikel >>

Ondernemers Tiel lanceren City Cheques

Ruim 25 winkels en restaurants in Tiel doen mee aan de City Cheques. Dat is een nieuw initiatief om winkelen in Tiel aantrekkelijker te maken, door korting te geven op bestedingen bij de aangesloten ondernemers. De cheque is dus geen waardebon, maar geeft korting of soms recht op een cadeautje. De aanbiedingen hebben een looptijd van een jaar. In totaal doen er nu 27 ondernemers mee aan de City Cheque. De City Cheques zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels en restaurants.

Uit De Gelderlander van 28-08-2016 | Lees artikel >>

City Cheques levert consument voordeel

Ruim veertig winkels en restaurants in de stad Schagen en omgeving doen sinds kort mee aan City Cheques. De cheque geeft korting op bestedingen bij de aangesloten ondernemers.

Het is een initiatief van de stichting ‘Schagen heeft het’ die hiervoor de samenwerking zocht met mediabureau Decora1951 in Alkmaar, dat sinds februari dit jaar al in vijftig steden het fenomeen City Cheque heeft geïntroduceerd. De City Cheque is geen waardecheque zoals bij voorbeeld de VVV-bon, maar geeft korting bij de aankoop van een artikel. Ook zijn er winkels die bij de aankoop van een product op vertoon van de cheque een cadeautje geven. De aanbiedingen hebben een looptijd van een jaar. In de deelnemende winkels staan displays waar de chequeboekjes verkrijgbaar zijn. Tevens is het de bedoeling om met promotieteams op stap te gaan om de chequeboekjes uit te delen.

Uit Noord-Hollands Dagblad van 20-07-2016 | Lees artikel >>

Start van City Cheques in Heerenveen!

Afgelopen week was de start van de City Cheques in Heerenveen. Bij een groot aantal Heerenveense bedrijven kunnen consumenten met hun leuke acties e.d. mee doen. Pak uw voordeel! De actie is geldig t/m 15 mei 2017, tenzij anders vermeld in de gids.

Door Flitsnieuws.nl op 14-05-2016 | Lees artikel >>

City cheques. Wat kun je ermee?

“Toen ik laatst bij de brillenwinkel was zag ik dit boekje met city cheques op de toonbank liggen. En omdat ik moest wachten op het bijstellen van mijn bril had ik ook nog even gelegenheid om erin te bladeren. Ik was zo blij verrast met wat erin stond dat ik het boekje heb meegenomen om me er thuis eens in te verdiepen.”

Door Marion Stam op 31-03-2016 | Lees artikel >>

Winkeliers Beverwijk delen cheques uit

“We zijn met de gemeente Beverwijk en de winkeliers in het centrum in gesprek geraakt en de wil om mee te doen bleek groot.”

Door les van Rij 4-11-2015, 9:35 uit het NHD | Lees artikel >>

Rooksignalen

“Het is een bekend fenomeen: een consument bezoekt een lokale kledingzaak en past een paar nieuwe merkschoenen, daarna wipt hij de plaatselijke rijwielhandel binnen om te kijken of een bepaald model nets kwalitatief goed aanvoelt. Vervolgens koopt hij die exacte producten online voor een net iets lagere prijs.”

Rook 2.0 magazine; Tekst _ Ernest Marx | Lees artikel >>
cc-bunschoten