Waarom City Cheques

Waarom City Cheques?

De laatste jaren heeft de consument kunnen zien dat winkeliers veel veranderingen hebben doorgemaakt. Juist daarom is het van belang dat winkelen een beleving blijft. Wij willen dat de consument een leuke tijd beleeft aan de (her)ontdekking van winkels, restaurants, theaters, musea en nog veel meer binnen uw gemeente! Om meer klandizie te kunnen genereren in de winkelstraten hebben wij City Cheques ontwikkeld. Er wordt nauw samengewerkt met zo veel mogelijk winkeliers uit uw gemeente, waardoor onze City Cheques gidsen altijd verzekerd zijn van een inhoudelijk hoogwaardige kwaliteit.

display

City Cheques?

City Cheques zijn kortingsbonnen waarmee het winkelend publiek kan profiteren van leuke aanbiedingen en kortingen in winkels, restaurants, theaters, musea en nog veel meer! Belangrijk om te weten is dat je de kortingen en aanbiedingen alleen kunt verkrijgen bij overhandigen van de City Cheque in de deelnemende winkel. Zo is voor de winkelier exact meetbaar hoe veel klanten er op de actie zijn afgekomen, maar ook wie deze klanten precies zijn. City Cheques is steeds actiever in gemeenten door heel Nederland; reden hiervoor is het unieke karakter van de aanbiedingen en diversiteit aan winkels die in de Cheques te vinden zijn. Bent u benieuwd wat City Cheques u als ondernemer kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Het bereik

Alle deelnemende winkeliers ontvangen ieder een eigen display en een groot aantal gidsen om uit te delen aan hun klanten. Elke deelnemende winkelier deelt een grote hoeveelheid gidsen uit, waarin niet alleen de eigen aanbieding te vinden is, maar alle unieke kortingen en promoties van alle winkeliers en ondernemers die meedoen aan City Cheques binnen de stad. Hiermee zorgt u als winkelier niet alleen voor meer traffic in eigen winkel, maar in de hele (binnen)stad. Dat werkt!

De eerste levering van uw City Cheques gidsen, inclusief gratis toonbankdisplay, wordt door de accountmanager zelf gebracht. De overige leveringen worden door onze eigen bezorgservice gebracht. Deze service zit bij het product inbegrepen en kost u niets extra! Zo maken wij het mogelijk dat City Cheques een succes wordt voor iedere ondernemer.

 

Facebook

Facebook is, naast het grootste sociale netwerk ter wereld, ook een van de grootste plekken voor reclame en communicatie. Juist daarom is Facebook een uitstekend middel om uw onderneming onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. City Cheques ondersteunt alle deelnemende ondernemers hierin. Tijdens de introductie van de Cheques in uw gemeente worden alle deelnemende winkeliers gepromoot op Facebook in een gesponsord bericht, waarbij wij tevens de kosten voor het online adverteren en promoten voor onze rekening nemen. Alles om (nieuwe) klanten uit uw regio direct kennis te laten maken met uw bedrijf en City Cheques!

Heeft u onze Facebookpagina al eens bezocht? Hier plaatsen wij niet alleen updates over de nieuwste uitgaven van City Cheques, maar vindt u ook veel actueel nieuws en wetenswaardigheden over ondernemen. Volg ons!

Meedoen?

City Cheques zet zich in voor ondernemers die in contact willen komen met zowel hun bestaande klanten, als met nieuwe klanten en deze willen verrassen met een gids vol unieke aanbiedingen en promoties! City Cheques benadert ondernemers en winkeliers in gemeenten actief, met de vraag of zij zich willen presenteren in de uitgave van City Cheques. Tevens worden winkeliersverenigingen, winkelcentra, centrumbestuur en gemeenten actief benaderd voor een aandeel in de uitgave van City Cheques. Krachten worden zo veel mogelijk gebundeld!

Voor de realisatie van een City Cheques gids in uw gemeente, winkelcentrum of stadshart neemt u contact op met ons kantoor in Alkmaar. Bel 072 5 208 608 of maak gebruik van het contactformulier